Allergieën binnen Manna

Het is niet omdat je nu allergisch bent, dat je steeds allergisch moet blijven. Dat is de revolutionaire ontdekking van verschillende allergie-eliminatie technieken!

Allergie-eliminatie is samen met omgaan met stress en emoties de jaren de core van mijn praktijk geweest.
Alles begon in 2009 met Naet, een pionier in allergie eliminatie.

Als je met Naet werkt, dien je echter een heel specifiek protocol te volgen en persoonlijk had ik het hier lastig mee. Daarom heb ik met de jaren mijn eigen systeem ontwikkeld, met name een combinatie van verschillende technieken en rekening houdend met de vele facetten van wie we zijn.

Even in het kort iets meer uitleg:

Wat is een allergie?

Een allergie is een abnormale reactie van het lichaam op een bepaalde stof die op zichzelf onschadelijk is. Deze stoffen worden allergenen genoemd.
Het lichaam ziet een stof als 'een gevaar' en het immuunsysteem schiet in actie om zich te verdedigen.

Hoe kan je een allergie opheffen?

Bij allergie-eliminatie beogen we de waarneming van het zenuwstelsel bij te sturen, zodat het allergenen niet meer als gevaarlijk beschouwd worden. 
Hiervoor zijn bepaalde technieken ontwikkeld, gebaseerd op een combinatie van de Chinese geneeskunde en lichaamsgerichte stress-verlichtende technieken.
In Manna werken we vooral met Total Reset (afgeleid van Naet), TAT, EFT, kinesiologie, NLP en NES health.

Voor wie?

Voor mensen zowel met voedingsallergieën (vb. koemelk), omgevingsallergieën (vb. pollen) als contactallergieën (vb. latex).

Voor mensen met allergie-gerelateerde klachten zoals darmklachten, hoesten, verstopte sinussen, eczeem, ... Vaak zijn er ook goede resultaten bij PMS en menopauze gerelateerde klachten.
Ook bij emoties en trauma's kunnen we op deze manier de waarneming bijsturen en verlichting brengen.

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -