Allergieën oplossen en... dichter bij mezelf komen.

Ik ben met Naet begonnen omdat heel mijn immuunsysteem niet meer functioneerde.
Ik had enorm veel uitslag en jeuk op mijn handen en armen en had jaren daarvoor een burn-out gehad die niet helemaal weg was. Onderliggend was ik ontzettend moe en moest me vooruit slepen. 

Via, via, zoals dat meestal gaat, ben ik bij Veerle terecht gekomen. De sessies waren fantastisch en elke week keek ik er naar uit om bij haar terug te komen. Ze bracht me helemaal tot rust tijdens de behandeling. Ze kon erg diep op me inwerken vooral met NMT.
Ik wist gewoon dat het werkte, want elke keer was is zo moe na de behandeling en moest ik voor de rest van de dag plat gaan liggen en rusten.De therapie deed verder zijn werking, zelf tot 2 dagen erna kon ik de rust in mezelf terug vinden.

Ik was bijna allergisch voor alle voedingsstoffen, kruiden, goud en zilver, enz. en merkte op dat waar ze een behandeling voor gegeven had, ik alles weer normaal kon eten.

Veerle heeft niet alleen de allergieën opgelost maar heeft me ook dichter bij mezelf gebracht. 

Mijn handen zijn soms nog een probleem en ik merk dat bij producten van Ecover of andere kuismiddelen, ik nog enorm moet oppassen en het soms helemaal niet kan gebruiken.

Er is veel pollutie in de lucht en met onze GSM's, computers en de voeding die gemanipuleerd wordt ontstaan hierdoor steeds veel meer allergieën en verzwakt ons immuunsysteem.

Naet en NMT kan je er zeker bij helpen want ik ben het levend bewijs hiervan.

Ik dank Veerle voor haar geduld en haar zoektocht om alles zo correct en perfect te willen doen tijdens de behandelingen.

W.D.

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -