ik had een onverklaarbare allergie die met de dag erger werd

Dag Veerle,

Graag wil ik je bedanken,
je hebt mij mijn leven teruggegeven eigenlijk zelfs een nieuw leven, een nieuw begin.. Daar ben ik je zo dankbaar voor!!
Ik las op een site op internet over de alternatieve geneeswijze NAET, ik las een getuigenis en dat verhaal klonk me zo bekend dat ik dacht: “ik ga dit ook proberen”.
Ik wist niet wat ik kon verwachten maar na vele maanden met ups en downs had ik besloten om alles te proberen.  Ik liep de deur plat bij mijn huisarts, verschillende dermatologen, allergologen, maar niemand die wist wat er eigenlijk met mij aan de hand was.  Veel testen, zalfjes, pilletjes, diëten.. maar niets dat eigenlijk hielp. Mijn huisarts zei me: “uw lichaam is volledig het noorden kwijt en er moet een manier zijn om dit te herstellen.. maar hoe?”
Wat wel zeker was: ik had een onverklaarbare allergie die met de dag erger werd. Ik kon bijna niets meer verdragen, geen verzorgingsproducten, onderhoudsproducten, vele voedingsstoffen, ik reageerde op bepaalde geuren & was dan ook nog volledig uitgeput.
Ik hoopte zo dat al dit eindelijk zou ophouden ... en ja, na enkele sessies zag en voelde ik een enorme, wonderbaarlijke verbetering.
Ik had vrij veel allergieën en intoleranties maar vooraleer Veerle dit kon aanpakken  heeft  ze op emoties en een aantal blokkades uit het verleden gewerkt. Zoals reeds gedacht is een allergie veel meer dan de allergie op zich en moet je lichaam op alle vlakken in balans zijn om tot het gewenste resultaat te komen.
Voor mij ging er een nieuwe wereld open. Ik was vol verbijstering maar zo dankbaar dat ik terug alles wat voor eenieder “zo normaal” was, ook terug in mijn leven kon integreren.
Ondertussen ben ik niet alleen van mijn allergieën verlost maar na een zware periode heb ik terug de rust in mezelf gevonden  en sta ik veel bewuster in het leven.
Ik kan terug volop genieten!

Veerle, ik wil je hartelijk bedanken & wens je het allerbeste met je praktijk!

Jaffy

 

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -