Of hoe je onverwacht aan koemelkallergie lijdt

Allergieën zijn al heel lang in mijn leven.  Ik vermoed dat ik 7 jaar was toen ik er voor het eerst mee geconfronteerd werd.  Ik mocht toen geen knuffels meer op mijn kamer hebben en moest dieren met vacht zoveel mogelijk vermijden … ik vond het verschrikkelijk.  Daarbovenop moest ik ook nog eens 3 maal daags “puffen” (medicatie inhaleren tegen de allergiëen).

Met ouder worden beterde dit langzamerhand, maar soms kreeg ik terug opstoten met extreme vermoeidheid als gevolg.  Hierdoor ging mijn fysieke weerstand dan omlaag en werd ik vatbaarder voor ziektes.  Medicatie hielp me wel, maar ook daar werd ik dan moe van, en dus probeerde ik dat zoveel mogelijk te beperken, maar dan werden de allergieën weer erger ,....  Het leek een straatje zonder einde.

Op een dag was ik het beu en ging ik op zoek via het internet naar alternatieve therapieën tegen allergieën.  Zo kwam ik terecht bij een website waarin Naet uitgelegd werd.  Ik was zo verbijsterd over de verhalen van de patiënten dat ik het zelf wou uitproberen.  En zo kwam ik bij Manna terecht. 
De eerste sessie vond ik vrij spannend, zeker omdat Veerle voorstelde om de behandeling te starten bij de voedingselementen, terwijl ik naar mijn weten helemaal niet aan voeding allergisch was.  Met wat ongeloof bij mij begonnen we dus aan de behandeling voor calcium (koemelk).  Veerle werkte met kinesiologie, wat ik al kende, maar nog wat onwennig mee was.  Ze masseerde ook mijn rug, deed wat energetisch werk en na een uurtje waren we klaar.  Ik mocht 24u niet in contact komen met calcium en ze gaf me enkele voorbeelden van voeding waar calcium inzat zodat ik wist wat ik mocht eten en wat niet.  Ik mocht ook niet in contact komen met water, waarbij ze me ook tips gaf.

Het resultaat de volgende dag en week was bijna niet te geloven.  Ik heb in een ganse week nog geen 3 keer mijn neus moeten snuiten, hij was niet meer verstopt en ik heb niet meer moeten niezen.  Anders moest ik altijd een zakdoek bij de hand hebben, nu heb ik hem zelfs niet nodig gehad.  Het was zo verbluffend dat dit voor mij betekende dat Naet écht werkte.

We zijn nu een jaar verder en ik ben ,op 5 pilletjes na, al een heel jaar medicatievrij! EN, dit is het leukste aan Naet : ik hoef zelfs de dingen waar ik allergisch voor ben niet meer te vermijden! Ik ben er gewoon niet meer allergisch aan!

Naast Naet werken we nu ook regelmatig met NMT, quantum touch, kinesiologie,… afhankelijk van wat mijn lichaam vraagt.  De behandeling gaat ook nu veel ruimer dan alleen allergieën, we werken ook op emoties, bepaalde doelen in de toekomst, blokkades van het verleden,…  Want zoals ik al ondervond: alles is met elkaar verbonden.

En ook al is het een lange afstand rijden (60km), ik ga nog steeds op regelmatige basis terug voor een nieuwe behandeling.  Het voelt nog steeds heel goed, ook ik voel me heel goed en heb veel meer energie dan vroeger.

Ik zou het zeker iedereen aanraden om het te proberen. Het hielp mij alvast meer dan ik had durven dromen.

Katrien. 28 jaar

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -