De NES health bodyscan, gebruik ik om op heel korte tijd een zicht te krijgen op je energetisch veld, zowel globaal als in delen, zoals bvb. het veld van de lever, het veld van de nieren.

De NES infoceuticals beveel ik graag aan ter ondersteuning van allergie-eliminatie, bij slapeloosheid of stress. Ze werken via het ons energieveld en kunnen zowel fysiek als mentaal-emotioneel diepe heling en ondersteuning geven.

Via de scan heb je op enkele seconden een pak aan informatie over de energieniveaus van de verschillende organen en stelsels. Over  hoe goed het lichaam de informatie die het nodig heeft om zijn taak naar behoren te doen, kan laten circuleren. En over hoe vatbaar het lichaam is voor infecties of auto-immunitaire fouten enz.
De bodyscan geeft je ook info over voedselvertering, omgevingstoxines, stralingsgevoeligheden, …
Nes geeft tevens een mooie link tussen energieniveaus  en mentale patronen en spoort tevens onverwerkte belastende emoties op.

NES is een krachtige ondersteuning en geeft tevens een pak aan informatie als start voor andere invalshoeken en aanpak. 

NES is ontwikkeld op basis van 30 jaar onderzoek van  Peter Fraser, tevens de regisseur van de film: The living matrix. Eenvoudig gezegd onderzocht Peter Fraser de mechanismen  die het lichaam optimaal laten functioneren,  en welke factoren meespelen wanneer de veerkracht afneemt.
Hij heeft het menselijk energieveld in kaart gebracht en samen met Harry Masser het NES health provision systeem ontwikkeld.

Bekijk volgend filmpje om een gedetailleerder beeld te krijgen van de mogelijkheden van NES

of op youtube: http://www.youtube.com/watch?v=aRibfyLoMcQ

Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -