Vortex Lumina - een dimensie verruimende avond

Wie in de lente de thema-avonden voor evolutie volgde, kon al kennis maken met de Vortex Lumina en zijn bijzondere effecten.
De vortex creëert een veld, een lichtfrequentieveld. Jouw diepste kern, wie jij in wezen bent, gaat resoneren met dit veld. Alles wat niet in overeenstemming is met wie jij ten diepste bent, wordt opgetild, belicht en losgemaakt. Je stoorzenders worden als het ware gecallibreerd. Dit maakt dat je dichter bij je eigen kracht en bij je eigen potentieel komt. Je lichaam - je zijn - verruimt zich voor nieuwe dimensies.

Tijdens de sessie zelf ervaren de meeste mensen een gevoel van diepe innerlijke rust.
Deze week kreeg ik volgend getuigenis van iemand: 'Ik heb hele diepe inzichtdromen gehad, de 2 dagen erna. En een enorme boost aan daadkracht voor dingen die blijven liggen hier (website, teksten die ik nog moet schrijven enz...). Echt een bijzondere ervaring, jouw Poort. Bedankt !'

Op het fysieke vlak kan het zijn dat je een flinke detox ervaart na een vortex avond.

De avonden zijn zo opgebouwd dat ze een rustpunt zijn in je week.
We beginnen met enkele ontspanningsoefeningen.
Nadien zetten we ons voor de vortex en laten de frequenties op ons inwerken.
We sluiten af met een tasje thee en de mogelijkheid om onze ervaring met elkaar te delen.

Data: do 14/09, wo 4/10 en di 24/10 om 20u.
Bijdrage: 30 euro.
Elke avond is afzonderlijk te volgen.

Nog even John Haan, de ontwerper van de vortex aan het woord: 
'Het brengt je ganse zijn in een lichtere frequentie. De Heilige Geometrie in dit apparaat bevat de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het helpt hoofd en hart uit te lijnen, zodat je in verbinding komt met je kosmisch erfgoed.
Het apparaat activeert innerlijke processen van zelf heling en heelwording en transformeert negatieve energie. Je krijgt precies wat je nodig hebt en wat je aankunt. Alles is in jou aanwezig.
De methode is eenvoudig en zeer effectief, en de veranderingen komen vanzelf. Groot voordeel is dat de positieve energie lang vastgehouden wordt.'Contact: Veerle Wauters - Kalkensteenweg 19, 9230 Wetteren - gsm 0479 68 83 07 -